Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g401g2243kcal26g228.3g16g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl100g361kcal2g2.7g38.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g501g601kcal16.5g18.5g50.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g10g40kcal0g9.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g300g102kcal3g12g2.4g11.1g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2824g6694kcal95g542.8g213.2g22.2g
Valittu annoskoko1412g3347kcal47.5g271.4g106.6g11.1g
Annoskoko puolitettuna706g1673kcal23.8g135.7g53.3g5.6g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.6g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418