Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g451g2524kcal29.3g256.9g18g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl113g406kcal2.3g3g42.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g563g676kcal18.6g20.8g56.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g11g45kcal0g11.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 113g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g338g115kcal3.4g13.5g2.7g12.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3177g7530kcal107.2g610.8g239.6g25g
Valittu annoskoko1589g3765kcal53.6g305.4g119.8g12.5g
Annoskoko puolitettuna794g1883kcal26.8g152.7g59.9g6.3g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418