Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g501g2804kcal32.5g285.4g20g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl125g451kcal2.5g3.4g47.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g626g751kcal20.7g23.2g62.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g13g50kcal0g12.4g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 125g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g376g128kcal3.8g15g3g13.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3530g8367kcal119g678.8g266.4g27.8g
Valittu annoskoko1765g4184kcal59.5g339.4g133.2g13.9g
Annoskoko puolitettuna883g2092kcal29.8g169.7g66.6g7g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418