Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g601g3365kcal39.1g342.5g24g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl150g541kcal3g4.1g57.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g751g901kcal24.8g27.8g75.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g15g60kcal0g14.9g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 150g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g451g153kcal4.5g18g3.6g16.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4236g10040kcal142.8g814.6g319.6g33.4g
Valittu annoskoko2118g5020kcal71.4g407.3g159.8g16.7g
Annoskoko puolitettuna1059g2510kcal35.7g203.7g79.9g8.4g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418