Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g701g3926kcal45.6g399.6g28g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl175g631kcal3.5g4.7g66.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g876g1052kcal28.9g32.4g87.6g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g18g70kcal0g17.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 175g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g526g179kcal5.3g21g4.2g19.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4942g11714kcal166.6g950g372.8g39g
Valittu annoskoko2471g5857kcal83.3g475g186.4g19.5g
Annoskoko puolitettuna1235g2929kcal41.7g237.5g93.2g9.8g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418