Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g800g4480kcal52g456g32g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200g720kcal4g5.4g76g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1000g1200kcal33g37g100g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g600g204kcal6g24g4.8g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5640g13368kcal190g1084.4g425.6g44.4g
Valittu annoskoko2820g6684kcal95g542.2g212.8g22.2g
Annoskoko puolitettuna1410g3342kcal47.5g271.1g106.4g11.1g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418