Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g801g4486kcal52.1g456.6g32g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl200g721kcal4g5.4g76.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1001g1202kcal33g37.1g100.1g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g20g80kcal0g19.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 200g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g601g204kcal6g24g4.8g22.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5648g13387kcal190.2g1085.8g426g44.4g
Valittu annoskoko2824g6694kcal95.1g542.9g213g22.2g
Annoskoko puolitettuna1412g3347kcal47.6g271.5g106.5g11.1g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418