Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g901g5047kcal58.6g513.7g36.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl225g811kcal4.5g6.1g85.6g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1127g1352kcal37.2g41.7g112.7g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g23g90kcal0g22.3g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 225g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g676g230kcal6.8g27g5.4g25g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana6354g15060kcal214.2g1221.6g479.6g50g
Valittu annoskoko3177g7530kcal107.1g610.8g239.8g25g
Annoskoko puolitettuna1589g3765kcal53.6g305.4g119.9g12.5g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418