Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g100g561kcal6.5g57.1g4g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl25g90kcal0.5g0.7g9.5g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g125g150kcal4.1g4.6g12.5g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g2.5g10kcal0g2.5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 25g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g75g26kcal0.8g3g0.6g2.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana706g1673kcal23.8g135.8g53.2g5.6g
Valittu annoskoko353g837kcal11.9g67.9g26.6g2.8g
Annoskoko puolitettuna177g418kcal6g34g13.3g1.4g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418