Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1001g5608kcal65.1g570.8g40.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl250g901kcal5g6.8g95.1g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1252g1502kcal41.3g46.3g125.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g25g100kcal0g24.8g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g751g255kcal7.5g30g6g27.8g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7060g16734kcal237.8g1357.4g532.8g55.6g
Valittu annoskoko3530g8367kcal118.9g678.7g266.4g27.8g
Annoskoko puolitettuna1765g4183kcal59.5g339.4g133.2g13.9g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418