Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1402g7851kcal91.1g799.1g56.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl351g1262kcal7g9.5g133.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g1753g2103kcal57.8g64.8g175.2g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g35g140kcal0g34.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 351g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1052g358kcal10.5g42.1g8.4g38.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9884g23427kcal332.8g1900.4g745.8g77.8g
Valittu annoskoko4942g11714kcal166.4g950.2g372.9g38.9g
Annoskoko puolitettuna2471g5857kcal83.2g475.1g186.5g19.5g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418