Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1600g8960kcal104g912g64g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl400g1440kcal8g10.8g152g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2000g2400kcal66g74g200g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1200g408kcal12g48g9.6g44.4g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11280g26736kcal380g2168.8g851.2g88.8g
Valittu annoskoko5640g13368kcal190g1084.4g425.6g44.4g
Annoskoko puolitettuna2820g6684kcal95g542.2g212.8g22.2g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418