Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1602g8973kcal104.1g913.3g64.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl401g1442kcal8g10.8g152.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2003g2403kcal66.1g74.1g200.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g40g160kcal0g39.7g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 401g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1202g409kcal12g48.1g9.6g44.5g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana11296g26774kcal380.4g2172g852.4g89g
Valittu annoskoko5648g13387kcal190.2g1086g426.2g44.5g
Annoskoko puolitettuna2824g6694kcal95.1g543g213.1g22.3g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418