Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g1803g10094kcal117.2g1027.5g72.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl451g1622kcal9g12.2g171.2g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2253g2704kcal74.4g83.4g225.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g45g180kcal0g44.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 451g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1352g460kcal13.5g54.1g10.8g50g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana12708g30121kcal428.2g2443.6g958.8g100g
Valittu annoskoko6354g15060kcal214.1g1221.8g479.4g50g
Annoskoko puolitettuna3177g7530kcal107.1g610.9g239.7g25g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418