Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g200g1122kcal13g114.2g8g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl50g180kcal1g1.4g19g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g250g300kcal8.3g9.3g25g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g5g20kcal0g5g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 50g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g150g51kcal1.5g6g1.2g5.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1412g3347kcal47.6g271.8g106.4g11.2g
Valittu annoskoko706g1673kcal23.8g135.9g53.2g5.6g
Annoskoko puolitettuna353g837kcal11.9g68g26.6g2.8g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418