Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g2003g11216kcal130.2g1141.6g80.1g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl501g1803kcal10g13.5g190.3g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g2504g3004kcal82.6g92.6g250.4g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g50g200kcal0g49.6g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 501g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g1502g511kcal15g60.1g12g55.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana14120g33468kcal475.6g2714.8g1065.6g111.2g
Valittu annoskoko7060g16734kcal237.8g1357.4g532.8g55.6g
Annoskoko puolitettuna3530g8367kcal118.9g678.7g266.4g27.8g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418