Valkosuklaa pannacotta

Sulata valkosuklaat kermaan vesihauteessa olevassa kattilassa.

Sekoita sulanut suklaa turkkilaiseen jogurttiin, lisää vanijasokeri.

Kaada annosastioihin ja laita jääkaappiin jähmettymään.

Keitä hilloke kattilassa: laita vesi + kaksi pussia pakastevadelmia kattilaan (200 g),
kuumenna kiehuvaksi, lisää kylmään vesitilkkaan liuotettu perunajauho sekaan.

Lusikoi hilloke pannaconttien päälle.

Koristele kotimaisilla vadelmilla + sitruunamelissalla.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 353 grammaa

Samson
AineksetMääräEnergiaPHRK
Valkosuklaa Bak&Dessert (Fazer), annos 100g250g1402kcal16.3g142.7g10g0g
Vispikerma laktoositon Valio 2dl63g225kcal1.3g1.7g23.8g0g
Turkkilainen jogurtti (Rainbow), annos 100g313g376kcal10.3g11.6g31.3g0g
Vaniljasokeri, 1 tl = 4 g (Dan sukker), annos 4g6.3g25kcal0g6.2g0g0g
Vesi, vesijohtovesi 63g0kcal0g0g0g0g
Vadelma (Pakkasmarja), annos 200g188g64kcal1.9g7.5g1.5g6.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1765g4183kcal59.6g339.4g133.2g13.8g
Valittu annoskoko883g2092kcal29.8g169.7g66.6g6.9g
Annoskoko puolitettuna441g1046kcal14.9g84.9g33.3g3.5g
Arvot/100g100g237kcal3.4g19.2g7.5g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384418