Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali375g79kcal4.5g12.8g0.8g7.9g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g12g40kcal1g2g3.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos5.6g41kcal0g0g4.5g0g
Sipuli (kuorittu)56g15kcal0.7g2.7g0.1g1g
Puuroriisi38g131kcal2.3g28.5g0.6g0.9g
Vesi506g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g5.6g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%225g290kcal46.8g0g11.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2448g1192kcal110.6g92.2g41g19.6g
Valittu annoskoko1224g596kcal55.3g46.1g20.5g9.8g
Annoskoko puolitettuna612g298kcal27.7g23.1g10.3g4.9g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432