Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali500g106kcal6g17g1g10.5g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g17g53kcal1.4g2.6g4.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos7.5g54kcal0g0g6g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Puuroriisi50g175kcal3g38g0.8g1.1g
Vesi675g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g7.5g0.2kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%300g387kcal62.4g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3263g1590kcal147.6g122.6g54.4g25.8g
Valittu annoskoko1632g795kcal73.8g61.3g27.2g12.9g
Annoskoko puolitettuna816g397kcal36.9g30.7g13.6g6.5g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432