Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali625g132kcal7.5g21.3g1.3g13.1g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g21g66kcal1.7g3.3g5.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos9g68kcal0g0g7.5g0g
Sipuli (kuorittu)94g25kcal1.2g4.5g0.2g1.6g
Puuroriisi63g219kcal3.8g47.5g1.1g1.4g
Vesi844g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g9g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%375g484kcal78g0g18.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4080g1987kcal184.4g153.4g68.4g32.2g
Valittu annoskoko2040g994kcal92.2g76.7g34.2g16.1g
Annoskoko puolitettuna1020g497kcal46.1g38.4g17.1g8.1g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432