Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali750g158kcal9g25.5g1.5g15.8g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g25g79kcal2g4g6.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos11g81kcal0.1g0.1g9g0g
Sipuli (kuorittu)113g30kcal1.5g5.4g0.2g1.9g
Puuroriisi75g263kcal4.5g57g1.3g1.7g
Vesi1013g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g11g0.3kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%450g581kcal93.6g0g22.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4896g2385kcal221.4g184.2g81.6g38.8g
Valittu annoskoko2448g1193kcal110.7g92.1g40.8g19.4g
Annoskoko puolitettuna1224g596kcal55.4g46.1g20.4g9.7g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432