Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali875g185kcal10.5g29.8g1.8g18.4g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g29g92kcal2.4g4.6g7.2g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos13g95kcal0.1g0.1g10.5g0g
Sipuli (kuorittu)131g35kcal1.7g6.3g0.3g2.2g
Puuroriisi88g306kcal5.3g66.5g1.5g2g
Vesi1182g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g13g0.4kcal0g0.1g0.1g0g
Paistijauheliha nauta 5%525g678kcal109.2g0g26.3g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana5712g2782kcal258.4g214.8g95.4g45.2g
Valittu annoskoko2856g1391kcal129.2g107.4g47.7g22.6g
Annoskoko puolitettuna1428g696kcal64.6g53.7g23.9g11.3g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432