Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1125g237kcal13.5g38.3g2.3g23.6g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g37g119kcal3g5.9g9.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos17g122kcal0.1g0.1g13.5g0g
Sipuli (kuorittu)169g46kcal2.2g8.1g0.3g2.9g
Puuroriisi113g394kcal6.8g85.5g1.9g2.6g
Vesi1519g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g17g0.5kcal0g0.2g0.2g0g
Paistijauheliha nauta 5%675g871kcal140.4g0g33.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7344g3577kcal332g276.2g122.6g58.2g
Valittu annoskoko3672g1789kcal166g138.1g61.3g29.1g
Annoskoko puolitettuna1836g894kcal83g69.1g30.7g14.6g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432