Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali125g26kcal1.5g4.3g0.3g2.6g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g4.1g13kcal0.3g0.7g1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos1.9g14kcal0g0g1.5g0g
Sipuli (kuorittu)19g5.1kcal0.2g0.9g0g0.3g
Puuroriisi13g44kcal0.8g9.5g0.2g0.3g
Vesi169g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g1.9g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%75g97kcal15.6g0g3.8g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana816g398kcal36.8g30.8g13.6g6.4g
Valittu annoskoko408g199kcal18.4g15.4g6.8g3.2g
Annoskoko puolitettuna204g100kcal9.2g7.7g3.4g1.6g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432