Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali1250g264kcal15g42.5g2.5g26.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g41g132kcal3.4g6.6g10.3g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos19g135kcal0.1g0.1g15g0g
Sipuli (kuorittu)188g51kcal2.4g9g0.4g3.2g
Puuroriisi125g438kcal7.5g95g2.1g2.9g
Vesi1688g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g19g0.6kcal0g0.2g0.2g0g
Paistijauheliha nauta 5%750g968kcal156g0g37.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8160g3975kcal368.8g306.8g136g64.8g
Valittu annoskoko4080g1987kcal184.4g153.4g68g32.4g
Annoskoko puolitettuna2040g994kcal92.2g76.7g34g16.2g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432