Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali2000g422kcal24g68g4g42g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g66g211kcal5.4g10.6g16.5g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos30g216kcal0.2g0.2g24g0g
Sipuli (kuorittu)300g81kcal3.9g14.4g0.6g5.1g
Puuroriisi200g700kcal12g152g3.4g4.6g
Vesi2700g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g30g0.9kcal0g0.3g0.3g0g
Paistijauheliha nauta 5%1200g1548kcal249.6g0g60g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana13052g6358kcal590.2g491g217.6g103.4g
Valittu annoskoko6526g3179kcal295.1g245.5g108.8g51.7g
Annoskoko puolitettuna3263g1590kcal147.6g122.8g54.4g25.9g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.8g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432