Kaalilaatikko,mm

Pilkottu kaali keitetään 1,5 l vettä (siitä haihtuu n. 1,5 dl kiehumisen aikana) joka maustettu liemikuutioilla.

Lisätään riisit kiehumisen puolivälissä.

Jauheliha ruskistetaan (ilman lisättyä rasvaa), jauhelihamauste ja pilkotut sipulit lisätään.

Sekoitetaan kaikki yhteen ja paistumaan uuniin 200 astetta n. tunniksi.

Reseptistä tulee n. 8 annosta ja yksi annos painaa n. 408 grammaa

Marianne73
AineksetMääräEnergiaPHRK
Kaali, valkokaali250g53kcal3g8.5g0.5g5.3g
Kasvisliemikuutio maggi, perinteinen (Maggi), annos 11g8.3g26kcal0.7g1.3g2.1g0g
Oivariini, juokseva, rasvaseos3.8g27kcal0g0g3g0g
Sipuli (kuorittu)38g10kcal0.5g1.8g0.1g0.6g
Puuroriisi25g88kcal1.5g19g0.4g0.6g
Vesi338g0kcal0g0g0g0g
Jauhelihamauste, annos 15g3.8g0.1kcal0g0g0g0g
Paistijauheliha nauta 5%150g194kcal31.2g0g7.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1632g795kcal73.8g61.2g27.2g13g
Valittu annoskoko816g398kcal36.9g30.6g13.6g6.5g
Annoskoko puolitettuna408g199kcal18.5g15.3g6.8g3.3g
Arvot/100g100g49kcal4.5g3.7g1.7g0.8g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384432