Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis1000g1120kcal220g0g30g0g
Sipuli 200g61kcal2.5g9.6g0.4g3.4g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g220g315kcal27.5g0.7g22.7g0g
Suola, annos 3g8g0kcal0g0g0g0g
Voi 40g290kcal0.5g0.2g32.5g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2936g3571kcal501g21g171.2g6.8g
Valittu annoskoko1468g1785kcal250.5g10.5g85.6g3.4g
Annoskoko puolitettuna734g893kcal125.3g5.3g42.8g1.7g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756