Hirvijauhelihapihvit

Hirvenjauhelihaan silputaan pieniksi sipuli, lisätään kaksi kananmunaa, suolaa, mustaapippuria ja piripirimaustetta, sekoitetaan hyvin ja tehdään kaupallisesta taikinaa pihvi, joka paistetaan voissa.

Pihvejä tulee noin 12 ja ne painavat 60 -65 g.

Reseptistä tulee n. 4 annosta ja yksi annos painaa n. 184 grammaa

Punahattu60
AineksetMääräEnergiaPHRK
Hirvenjauheliha oma saalis250g280kcal55g0g7.5g0g
Sipuli 50g15kcal0.6g2.4g0.1g0.9g
Kanamuna, kuoreton , annos 55g55g79kcal6.9g0.2g5.7g0g
Suola, annos 3g2g0kcal0g0g0g0g
Voi 10g73kcal0.1g0g8.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana734g893kcal125.2g5.2g42.8g1.8g
Valittu annoskoko367g446kcal62.6g2.6g21.4g0.9g
Annoskoko puolitettuna184g223kcal31.3g1.3g10.7g0.5g
Arvot/100g100g122kcal17.1g0.7g5.8g0.2g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=384756