Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman600g552kcal104.4g2.4g12g0g
Oivariini vähärasv. 12g18g99kcal0.2g0.2g10.8g0g
Vehnäjauho, sunnuntai24g84kcal2.9g17g0.5g0.7g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl12g30kcal1.4g0.2g2.6g0g
Viini, punaviini300g210kcal0.9g5.7g0g0g
Herkkusieni210g32kcal4.8g1.3g1g3.1g
Porkkana, keskikokoinen 65g156g44kcal0.9g9.3g0.3g3.9g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2640g2100kcal231g72.2g54.4g15.4g
Valittu annoskoko1320g1050kcal115.5g36.1g27.2g7.7g
Annoskoko puolitettuna660g525kcal57.8g18.1g13.6g3.9g
Arvot/100g100g80kcal8.8g2.7g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38491