Punaviini-patapaisti

Ruskista lihapaloja rasvassa padassa tai isossa paistinpannussa n. 10 min. Ripota 2rkl jauhoja päälle ja ruskista n. 2min.

Kaada lihan joukkoon 0,5l lihalientä ja sekoita voimakkaasti kunnes seos kiehuu.

Lisää pataan 2,5dl viiniä, laakerinlehti, 1tl kuivattua tinjamia ja 0,5tl kuivattua salviaa.

Peitä kannella ja hauduta miedolla lämmöllä n. 1 tunti tai kunnes liha tuntuu murealta.

Kuori 2 isoa porkkanaa ja leikkaa ne n. 5cm pituisiksi paloiksi.

Huuhdo ja viipaloi sienet.

Lisää pataan ja mausta suolalla ja pirppurilla.

Hauduta kannen alla n. 15min kunnes kasvikset ovat pehmenneet, mutta vielä napakoita.

Poista laakerinlehti ja tarjoa perunan, pastan tai riisin kera.

Reseptistä tulee n. 5 annosta ja yksi annos painaa n. 220 grammaa

Tiramisu
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudanpaisti, ohuen ohut, Snellman200g184kcal34.8g0.8g4g0g
Oivariini vähärasv. 12g6g33kcal0.1g0.1g3.6g0g
Vehnäjauho, sunnuntai8g28kcal1g5.7g0.2g0.2g
Lihaliemikuutio, Knorr, 1 kpl4g10kcal0.5g0.1g0.9g0g
Viini, punaviini100g70kcal0.3g1.9g0g0g
Herkkusieni70g11kcal1.6g0.4g0.3g1g
Porkkana, keskikokoinen 65g52g15kcal0.3g3.1g0.1g1.3g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana880g700kcal77.2g24.2g18.2g5g
Valittu annoskoko440g350kcal38.6g12.1g9.1g2.5g
Annoskoko puolitettuna220g175kcal19.3g6.1g4.6g1.3g
Arvot/100g100g80kcal8.8g2.8g2.1g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=38491