Silakkalaatikko juustoinen

1. paloittele, suolaa silakkafileet
2. kuori, viipaloi perunat
3. voitele iso uunivuoka, levitä kerroksittain perunat ja silakat: perunaa alle ja päälle
4. Koskenlaskijaa paloina väleihin, 6 kokonaista mustapippuria
5. sekoita maito, kananmunat, 1tl suolaa, valkopippuri ja kaada seos vuokaan
6. Mustaleima raastettuna pinnalle
7. uuni 200-astetta, 1h 15min

Reseptistä tulee n. 10 annosta ja yksi annos painaa n. 273 grammaa

Faikku
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, uusi 330g256kcal5.6g53.1g0.7g3.3g
Silakkafilee 195g280kcal31.2g0g17.3g0g
Maito, rasvaton (Valio) 200ml yksi lasillinen150g49kcal4.9g7.3g0g0g
Kananmuna kuoreton 49g71kcal6.2g0.1g5.1g0g
Mustaleimaemmental (Valio)15g60kcal4.3g0g4.8g0g
Koskenlaskija perinteinen (Valio), annos 83.3g75g210kcal14.2g0g16.5g0g
Suola, annos 3g4.5g0kcal0g0g0g0g
Valkopippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.3g0g0.2g
Mustapippuri 0.6g1.7kcal0.1g0.2g0g0.2g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1638g1858kcal133.2g122g88.8g7.4g
Valittu annoskoko819g929kcal66.6g61g44.4g3.7g
Annoskoko puolitettuna410g465kcal33.3g30.5g22.2g1.9g
Arvot/100g100g113kcal8.1g7.4g5.4g0.5g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385728