Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 93g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 6.5g57kcal0g0g6.5g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g185g665kcal14.8g145.9g0.9g3.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.1g13kcal0.3g0.4g1.1g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell231g250kcal55.5g0g1.2g0g
Pesto rosso34g98kcal1.4g1.8g9.4g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g28g21kcal0.6g4g0.2g0g
Findus thai wokkivihannekset231g58kcal2.8g9.3g1.2g6.9g
Vesi, vesijohtovesi 231g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.3g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g21g23kcal0.2g5.2g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2136g2366kcal151.2g333.2g41g20g
Valittu annoskoko1068g1183kcal75.6g166.6g20.5g10g
Annoskoko puolitettuna534g592kcal37.8g83.3g10.3g5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823