Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 100g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7g62kcal0g0g7g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g200g718kcal16g157.6g1g3.4g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.5g14kcal0.3g0.5g1.2g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell250g270kcal60g0g1.3g0g
Pesto rosso37g106kcal1.5g1.9g10.2g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g30g23kcal0.7g4.3g0.3g0g
Findus thai wokkivihannekset250g63kcal3g10g1.3g7.5g
Vesi, vesijohtovesi 250g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g23g24kcal0.3g5.6g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2308g2557kcal163.6g359.8g44.6g21.8g
Valittu annoskoko1154g1278kcal81.8g179.9g22.3g10.9g
Annoskoko puolitettuna577g639kcal40.9g90g11.2g5.5g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823