Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 108g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 7.6g67kcal0g0g7.6g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g216g775kcal17.3g170.2g1.1g3.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g5.9g15kcal0.4g0.5g1.2g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell270g292kcal64.8g0g1.3g0g
Pesto rosso39g114kcal1.7g2g11g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g32g24kcal0.7g4.7g0.3g0g
Findus thai wokkivihannekset270g68kcal3.2g10.8g1.3g8.1g
Vesi, vesijohtovesi 270g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g2.7g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g24g26kcal0.3g6.1g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2492g2760kcal176.8g388.6g47.6g23.6g
Valittu annoskoko1246g1380kcal88.4g194.3g23.8g11.8g
Annoskoko puolitettuna623g690kcal44.2g97.2g11.9g5.9g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823