Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 123g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 8.6g76kcal0g0g8.6g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g247g886kcal19.7g194.5g1.2g4.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g6.8g17kcal0.4g0.6g1.4g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell309g333kcal74g0g1.5g0g
Pesto rosso45g130kcal1.9g2.3g12.6g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g37g28kcal0.8g5.4g0.3g0g
Findus thai wokkivihannekset309g77kcal3.7g12.3g1.5g9.3g
Vesi, vesijohtovesi 309g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.1g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g28g30kcal0.3g6.9g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2848g3155kcal201.6g444g54.2g27g
Valittu annoskoko1424g1578kcal100.8g222g27.1g13.5g
Annoskoko puolitettuna712g789kcal50.4g111g13.6g6.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823