Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 139g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 10g86kcal0g0g9.7g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g278g997kcal22.2g218.8g1.4g4.7g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g7.6g19kcal0.5g0.6g1.6g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell347g375kcal83.3g0g1.7g0g
Pesto rosso51g146kcal2.1g2.6g14.1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g42g31kcal0.9g6g0.4g0g
Findus thai wokkivihannekset347g87kcal4.2g13.9g1.7g10.4g
Vesi, vesijohtovesi 347g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.5g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g31g34kcal0.4g7.8g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3204g3549kcal227.2g499.4g61.2g30.2g
Valittu annoskoko1602g1775kcal113.6g249.7g30.6g15.1g
Annoskoko puolitettuna801g887kcal56.8g124.9g15.3g7.6g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823