Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 154g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 11g96kcal0g0g10.8g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g309g1108kcal24.7g243.1g1.5g5.2g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g8.5g21kcal0.5g0.7g1.8g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell386g417kcal92.5g0g1.9g0g
Pesto rosso56g163kcal2.4g2.9g15.7g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g46g35kcal1g6.7g0.4g0g
Findus thai wokkivihannekset386g96kcal4.6g15.4g1.9g11.6g
Vesi, vesijohtovesi 386g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g3.9g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g35g38kcal0.4g8.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3560g3944kcal252.2g555g68g33.6g
Valittu annoskoko1780g1972kcal126.1g277.5g34g16.8g
Annoskoko puolitettuna890g986kcal63.1g138.8g17g8.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823