Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 31g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 2.2g19kcal0g0g2.2g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g62g222kcal4.9g48.6g0.3g1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g1.7g4.2kcal0.1g0.1g0.4g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell77g83kcal18.5g0g0.4g0g
Pesto rosso11g33kcal0.5g0.6g3.1g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g9g6.9kcal0.2g1.3g0.1g0g
Findus thai wokkivihannekset77g19kcal0.9g3.1g0.4g2.3g
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g0.8g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g6.9g7.5kcal0.1g1.7g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana712g789kcal50.4g110.8g13.8g6.6g
Valittu annoskoko356g394kcal25.2g55.4g6.9g3.3g
Annoskoko puolitettuna178g197kcal12.6g27.7g3.5g1.7g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823