Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 400g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 28g248kcal0g0g28g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g800g2872kcal64g630.4g4g13.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g22g55kcal1.3g1.9g4.6g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell1000g1080kcal240g0g5g0g
Pesto rosso146g422kcal6.1g7.6g40.7g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g120g90kcal2.6g17.4g1.1g0g
Findus thai wokkivihannekset1000g250kcal12g40g5g30g
Vesi, vesijohtovesi 1000g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g10g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g90g97kcal1.1g22.5g0.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana9232g10227kcal654.2g1439.6g177g87.2g
Valittu annoskoko4616g5114kcal327.1g719.8g88.5g43.6g
Annoskoko puolitettuna2308g2557kcal163.6g359.9g44.3g21.8g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823