Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 62g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 4.3g38kcal0g0g4.3g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g123g443kcal9.9g97.2g0.6g2.1g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g3.4g8.5kcal0.2g0.3g0.7g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell154g167kcal37g0g0.8g0g
Pesto rosso23g65kcal0.9g1.2g6.3g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g19g14kcal0.4g2.7g0.2g0g
Findus thai wokkivihannekset154g39kcal1.9g6.2g0.8g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 154g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.5g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g14g15kcal0.2g3.5g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1424g1578kcal101g222.2g27.4g13.4g
Valittu annoskoko712g789kcal50.5g111.1g13.7g6.7g
Annoskoko puolitettuna356g395kcal25.3g55.6g6.9g3.4g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823