Kalkkuna-riisiwokki

Laita kalkkunapihvit marinoitumaan pestorosson ja punaisen currytahnan kanssa n. 5 dl veteen.

Keitä riisit kypsäksi ohjeen mukaan öljy-2 dl vesi-kasvisliemen kanssa.

Ruskista n. 2 tuntia marinoituneita pihvejä kevyesti ja pilko ne wokkpannuun thai wokkkasivisten kanssa.

Lisää riisit, suola, ja hot chili sauce sekaan sekä marinointiliemi.

Sekoita kunnolla hauduta kypsäksi.

Reseptistä tulee n. 13 annosta ja yksi annos painaa n. 178 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Vesi, vesijohtovesi 77g0kcal0g0g0g0g
Rypsiöljy 5.4g48kcal0g0g5.4g0g
Irtonainen pikariisi (Myllyn paras), annos 50g154g554kcal12.3g121.5g0.8g2.6g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g4.2g11kcal0.3g0.4g0.9g0g
Atria kalkkuna fileepihvi naturell193g208kcal46.3g0g1g0g
Pesto rosso28g81kcal1.2g1.5g7.9g0g
Punainen thai currytahna (2011) (Spice up!), annos 10g23g17kcal0.5g3.4g0.2g0g
Findus thai wokkivihannekset193g48kcal2.3g7.7g1g5.8g
Vesi, vesijohtovesi 193g0kcal0g0g0g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Hot chili sauce (Heinz), annos 20g17g19kcal0.2g4.3g0g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana1780g1972kcal126.2g277.6g34.4g16.8g
Valittu annoskoko890g986kcal63.1g138.8g17.2g8.4g
Annoskoko puolitettuna445g493kcal31.6g69.4g8.6g4.2g
Arvot/100g100g111kcal7.1g15.6g1.9g0.9g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=385823