Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g724g434kcal10.9g94.1g0.7g6.5g
Nakki, keskiarvo 300g701kcal34.2g3.5g61.9g0g
Kananmuna, paistettu 165g334kcal21.1g0.5g27.8g0g
Sipuli (kuorittu)75g20kcal1g3.6g0.2g1.3g
Suola, annos 3g7.5g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g45g406kcal0g0g45.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2634g3788kcal134.4g203.4g271.4g15.6g
Valittu annoskoko1317g1894kcal67.2g101.7g135.7g7.8g
Annoskoko puolitettuna659g947kcal33.6g50.9g67.9g3.9g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094