Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1206g724kcal18.1g156.8g1.2g10.9g
Nakki, keskiarvo 501g1168kcal57.1g5.8g103.1g0.1g
Kananmuna, paistettu 275g556kcal35.2g0.9g46.4g0g
Sipuli (kuorittu)125g34kcal1.6g6g0.3g2.1g
Suola, annos 3g13g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g75g676kcal0g0g75.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana4390g6314kcal224g339g452.2g26.2g
Valittu annoskoko2195g3157kcal112g169.5g226.1g13.1g
Annoskoko puolitettuna1098g1579kcal56g84.8g113.1g6.6g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094