Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g1930g1158kcal29g250.9g1.9g17.4g
Nakki, keskiarvo 801g1868kcal91.3g9.3g165g0.1g
Kananmuna, paistettu 441g890kcal56.3g1.4g74.2g0g
Sipuli (kuorittu)200g54kcal2.6g9.6g0.4g3.4g
Suola, annos 3g20g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g120g1081kcal0g0g120.1g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana7024g10102kcal358.4g542.4g723.2g41.8g
Valittu annoskoko3512g5051kcal179.2g271.2g361.6g20.9g
Annoskoko puolitettuna1756g2526kcal89.6g135.6g180.8g10.5g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094