Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g241g145kcal3.6g31.4g0.2g2.2g
Nakki, keskiarvo 100g234kcal11.4g1.2g20.6g0g
Kananmuna, paistettu 55g111kcal7g0.2g9.3g0g
Sipuli (kuorittu)25g6.8kcal0.3g1.2g0.1g0.4g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g15g135kcal0g0g15g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana878g1263kcal44.6g68g90.4g5.2g
Valittu annoskoko439g632kcal22.3g34g45.2g2.6g
Annoskoko puolitettuna220g316kcal11.2g17g22.6g1.3g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094