Pyttipannu

482 grammaa perunaa
200 grammaa nakkeja
2 kananmunaa
1 sipuli
2 rkl rapsiöljyä (Vita D'Or)
1 tl suolaa

Kuori ja paloittele perunat.

Paloittele sipuli.

Ruskista sipuli, paista perunat 15 minuuttia, lisää paloitellut nakit ja kananmuna.

Paista 5-10 minuuttia.

Reseptistä tulee n. 2 annosta ja yksi annos painaa n. 439 grammaa

Laskipera87
AineksetMääräEnergiaPHRK
Peruna, keskikokoinen 60g2413g1448kcal36.2g313.7g2.4g21.7g
Nakki, keskiarvo 1001g2335kcal114.1g11.6g206.2g0.1g
Kananmuna, paistettu 551g1112kcal70.4g1.8g92.7g0g
Sipuli (kuorittu)250g68kcal3.3g12g0.5g4.3g
Suola, annos 3g25g0kcal0g0g0g0g
Rapsiöljy (Vita d´or), annos 5g150g1352kcal0g0g150.2g0g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana8780g12628kcal448g678.2g904g52.2g
Valittu annoskoko4390g6314kcal224g339.1g452g26.1g
Annoskoko puolitettuna2195g3157kcal112g169.6g226g13.1g
Arvot/100g100g144kcal5.1g7.7g10.3g0.6g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386094