Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g263g447kcal52.5g0g26.3g0g
Peruna, uusi 195g152kcal3.3g31.4g0.4g2g
Sipuli kuivattu 7.5g20kcal0.8g2.6g0.1g2.6g
Keittojuurekset, apetit150g39kcal1.4g7.2g0.5g3.5g
Vesi, vesijohtovesi 563g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g8.3g21kcal0.5g0.7g1.7g0g
Suola, annos 3g1.9g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g5.6g18kcal0.6g2.8g0.6g0.6g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2388g1393kcal118.2g89.4g59.2g17.4g
Valittu annoskoko1194g697kcal59.1g44.7g29.6g8.7g
Annoskoko puolitettuna597g348kcal29.6g22.4g14.8g4.4g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125