Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g306g521kcal61.3g0g30.6g0g
Peruna, uusi 228g177kcal3.8g36.7g0.5g2.3g
Sipuli kuivattu 8.8g24kcal0.9g3.1g0.1g3.1g
Keittojuurekset, apetit175g46kcal1.6g8.4g0.5g4g
Vesi, vesijohtovesi 657g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g10g24kcal0.6g0.8g2g0g
Suola, annos 3g2.2g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g6.6g21kcal0.7g3.3g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana2786g1626kcal137.8g104.6g68.8g20.2g
Valittu annoskoko1393g813kcal68.9g52.3g34.4g10.1g
Annoskoko puolitettuna697g406kcal34.5g26.2g17.2g5.1g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.8g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125