Jauhelihakeitto

Ruskista jauheliha ja lisää siihen sipuli.

Anna hautua perunoiden ja muiden valmistelujen aikana kypsäksi.

Raaputa perunat kuoresta ja pilko kattilaan.

Lisää kaikki ainekset samaan ja keitä n. 15 min. kunnes perunat ovat kypsiä.

Reseptistä tulee n. 16 annosta ja yksi annos painaa n. 199 grammaa

Ropelli65
AineksetMääräEnergiaPHRK
Naudan parempi jauheliha 10% (Atria), annos 100g350g595kcal70g0g35g0g
Peruna, uusi 260g202kcal4.4g41.9g0.5g2.6g
Sipuli kuivattu 10g27kcal1.1g3.5g0.2g3.5g
Keittojuurekset, apetit200g52kcal1.8g9.6g0.6g4.6g
Vesi, vesijohtovesi 750g0kcal0g0g0g0g
Kasvisliemikuutio, Knorr bouillon vegetable (Knorr), annos 11g11g28kcal0.7g0.9g2.3g0g
Suola, annos 3g2.5g0kcal0g0g0g0g
Curryjauhe (-), annos 5g7.5g24kcal0.7g3.7g0.7g0.7g
Protsku Hiilari Rasva
Annoskoko tuplana3182g1857kcal157.4g119.2g78.6g22.8g
Valittu annoskoko1591g928kcal78.7g59.6g39.3g11.4g
Annoskoko puolitettuna796g464kcal39.4g29.8g19.7g5.7g
Arvot/100g100g58kcal4.9g3.7g2.5g0.7g

P = Proteiini | H = Hiilihydraatti | R = Rasva | K = Kuitu
Suora URL tähän reseptiin http://kalorilaskuri.fi/reseptit.php?resepti=386125